Followers

Wednesday, 30 October 2013

testionial on BV Sleepmate.

 
Assalamualaikum
 
Just share beberapa testimonial tetang BV sleepmate
.




 
banyak lagi testimonial berkenaan dengan BV sleepmate..just google je..
jom pakat2 share tentang perkara baik..:)
 
 
Aisyah@013 2241975
 

Thursday, 24 October 2013

Bio Velocity Sleep Mate

Assalamualaikum semua...

Hari Jumaat yang indah ni, nak bercerita sikit tentang Bio Velocity Sleepmate nih..satu lagi produk Hai o yang bagus untuk kita..biasala skang nih macam2 penyakit hinggap kat kitakan...tak cukup tido pon penyakit tuh..hehehe..so anda tergolong dalam golongan yang mempunyai masalah seperti kat bawah tak?

  • susah nak tido...tak cukup tido..??
  • stress sebab kerja??? jammed???
  • ada masalah pening2??
  • Susah n malas bangun pagi??
  • tak suka amek ubat or supplment??
  • emosi tak stabil??moody??
  • gangguan kesihatan seperti gangguan saraf (S.L.E, Strok, sakit sendi dan urat)???

mesti korang rasa masalah nih masalah kecik je kan????tak serius pon...tp sedar tak kita kalu kita tak cegah awal2 penyakit remeh2 macam nih nnti tak mustahil akan terjadinya penyakit yang lebih serius??

So apa la salahnya kita jaga kesihatan tubuh badan kita time sihat nih..supaya ia tetap kekal sihat..kalu dah sakit nak sihat balik pon kadang2 susah..so kawan2..lebih baik kita jaga kesihatan kita time2 sihat nih ekkk...
 
okeh..jom pakat kita tengok apa dia Bio Velocity Sleep mate nih..

 Bio Velocity™ Sleep Mate

 


Ujian klinikal menunjukkan terdapat peningkatan tahap tenaga selepas guna BV Sleepmate.




Sijil Pengimbasan Radiasi

 
 

okeh..jom pakat kita tengok apa yang best sangat pakai  Bio Velocity Sleep mate nih??

tingkatkan metabolisme
aktifkan fungsi2 sel
galakakn peredaran darah
tingkatkan pertahanan badan dan baiki sistem imun
tingkatkan tahap medan tenaga
tingkat keupayaan penyembuhan secara semua jadi
imbang n harmonikan fungsi fizikal
legakan kepenatan dan kesakitan
rangsang dan selaraskan sistem saraf autonomik
galakkan fungsi jantung
galakkan tidur yang sihat dan berkualiti


Teknologi Produk Bio Velocity Sleep Mate 
 
  • teknologi Bio Velocity ini telah ditemui oleh sekumpulan pakar sains yang membuat kajian lebih dari 20 tahun yang lalu
  • bentuk tenaga tulen semulajadi yang berasal daripada matahari 
 Tahukah anda masalah susah tidur atau insomnia??
Insomnia adalah kesukaran untuk tidur atau kerap terjaga di malam hari. Orang-orang yang telah mencapai usia lebih 65 tahun kebiasaanya bangun 25kali sepanjang malam dan kekerapannya meningkat mengikut pertambahan usia. Masalah insomnia kadang datang secara berkala dan boleh mengganggu sehingga 3 minggu dan mungkin berlarutan selamanya (kronik).

 7 Sifat Utama Kuasa Tenaga Semula Jadi 

 (dibuktikan secara saintifik oleh Profesor Edward)

anti bakteria
menguatkan sistem imun
menstabilkan emosi
mengurangkan tekanan
menyeimbangkan pH tubuh badan
membekalkan kandungan oksigen aktif yang lebih tinggi
meningkatkan aura tubuh badan

Fungsi-Fungsi dan Keunikan Bio Velocity Sleep Mate

Menggalakkan peredaran darah & memperkuatkan fungsi jantung
Meningkatkan kadar metabolisma dan sistem imun
Menstabilkan emosi menghilangkan tekanan
Mengurangkan kesan negatif radiasi elektromagnetik



 Ramai yang telah menggunakan BV Sleepmate..temasuklah yang tengah menulis skang nih...:)
So sayangilah diri dan kesihatan anda...jom ber BV sleepmate hari ini!!!!!






013 224 1975 (col/wasap)

clearance emas 916!!!!

Assalamualaikum semua
Hari ni entry clearance emas 916..hehehe..ada 3 item nak let go..so sape2 berminat juast email or wasap hakak hokey...
#item 1#
rantai tangan bola
berat: 12.56 gram


#item 2#
gelang tangan
berat : 14.85 gram


 #item 3#
loket kerawang love
berat : 13.45 gram



Harga : RM 130/g
Upah: Tiada
Used
COD: Sentul, Gombak, Greenwood dan kawasan sekitar.

Berminat????????????just col/pm or wasap me asap..

013 2241975 / 013 2100056

Friday, 18 October 2013

BBPlus...kulit cantik

 Assalamualaikum semua

Again BBplus..never stop talking about BBplus since ianya banyak bagi kebaikan pada kulit kita..:)
Sedikit tentang BBPlus...

BB Plus mengandungi peptida kolagen yang tinggi untuk mengganti dan membina semula rantaian kolagen yang diperlukan untuk menjadikan kulit anjal, lembab, tegang dan gebu menawan. Rasa enak campuran ekstrak blackcurrant 100% dan jus roselle berkualiti tinggi serta kolagen ikan yang tidak berbau.

 

7 Hasil Kulit Cantik
  •   Kulit wajah berseri dan cerah
  • Kulit lebih anjal dan tegang
  • Kulit lebih halus dan gebu
  • Kulit lebih lembab  
  • Kulit lebih licin serta kurang garis halus dan kedutan
  • Kulit lebih cepat sembuh dan pulih
  • Kulit kurang kesan kerosakan akibat sinaran matahari
Kandungan BBplus;
 Kolagen ikan terhidrolisis, ekstrak biji anggur, Vitamin C, jus bunga roselle, jus buah blackcurrant, serat epal, inulin.

           013 224 1975

Anak kat IPT Makan McDonald’s, Ibu Di Kampung Jamah Ikan Masin

Assalamualaikum semua..

Just nak share apa yang aku dapat tghari td..sedih...Ya Allah.. Kau bimbinglah anak-anak kami agar sentiasa berada di landasan yang betol..

mcd1

Kenapa masih ada anak-anak yang sebegini? Anak2...sedarlah..kasihanilah ibubapamu...








Thursday, 10 October 2013

Bagaimana BBplus berfungsi???



 Assalamualaikum
Kita share bagaiman BBplus berfungsi..ia berfungsi sebagai pemulih, pembina dan pembaru bagi tubuh kita.macam kitaran kat bawah nih..lagi jelas kot penerangannya. Just share untu kawan-kawan yang berminat nak tahu..:)



kita nih asyik bercakap ttg kolagen je..tp ada yang masih samar-samar...tk sure apa bendanya tuh kolagen ekkk...apa fungsi kolagen tuh kalu kita minumkan?? hehehehe..meh kita study sesama..



ok...BBplus nih adalah fish collagen actually. walaupon kolagen ikan, tp rasa dia sedap...tak bau ikan pon..aku dulu pon was2 gak. kalu bab2 minum nih mesti cerewet. kalu tka sedap alamatnya berkulat la dalam almari aku tak minum..so bila dah try bbplus..mmg tak kan menyesal..mmg sedap..cu try kalu tak caya...:) Ok aku share ttg fish collagen compare to other collagen.


So, kawan-kawan dan sahabat yang berminat, bleh contact sy. COD pon bleh area sentul, gombak, taman maluri, pandan jaya dan desa pandan..:)

            013 2241975

BBplus Collagen - intro


Assalamualaikum kawan-kawan semua..
Hari nih nak cerita tentang BBplus collagen dari Hai-o..hehehe..saja nak share dengan kawan-kawan berkenaan produk bagus tak salah kan??? sharing is caring..

Sebelum ni dah banyak try collagen. cakap la brand apa..orang cakap bagus aku try. biasala..pompuan kan tkleh lari dari rasa nak cantik. aku pon sama cenggitu..kihkihkih..tp kebanyakan collagen yang aku try tak sesuai kot dengan badan aku..ada yang membuatkan aku mkn byk sampai gems gitu..2 bulan lepas terdetik nak try BBplus dari hai o nih..kebetulan my skulmate ada juai benda nih..aku pon try sekotak..

Hasilnya...mmg best..serius ckp.  Kulit jadi soft dan sekata. sbb tuh aku repeat dengan 3 kotak sekaligus next monthnya tuh kebetulan ada promosi time tuh..hahahaha..tamak kan..takpe sbb benda yang tak merugikan..sekotak ada 20 sach. untuk 1 bulan..

So sape2 yang nak try collagen nih mmg recommended sgt2...sape nak beli dgn aku pon bleh...ada free gift lagik..hikhik..

Harga RM180.00.

Monday, 7 October 2013

Hai-O


Assalamualaikum kawan-kawan...
From now on i'm the Hai-o consumers n members. So. anyone interested tentang produk hai-o, i'll story later ekk......

          @  013 224 1975


Interview Student intake 2014

Assalamualaikum semua...

Hari Isnin yang indah...Alhamdulillah masih bernafas di bumi tuhan..hari ni just nak story tentang interview hari nih. untuk student intake 2014. tak berapa ramai yang datang since intview pon open untuk seminggu bg area sini..:)so pelan2 kayuh..Dalam banyak-banyak masih ada anank-anak kita yang masih tercicir dalam mengejar ilmu pengetahuan lantaran kesempitan hidup..aku simpati dengan anak-anak ini..kebnyakan yang datang dengan background yang berbeza. Berasa di IKB ini aku banyak dihidangakan dengan cerita-cerita sedih, kesusahan dan keperitan dalam mengharungi perjalanan hidup. Alhamdulillah kita panjatkan syukur kepada tuhan kerana masih diberikan peluang untuk menimba ilmu meski dihimpit segala macam dugaan.

Semoga anak-anak di luar sana sentiasa tabah dan terus berjuang untuk mengejar apa yang diimpikan..aku sebagai pendidik hanya mampu memberi tunjuk ajar dan nasihat sebagai panduan ..tiada wang ringgit yang mampu aku bagi..semoga tuhan memberkati perjalanan hidup kita semua....


Friday, 4 October 2013

" segmen: bloglist istimewa ayuinsyirah tahun 2013 "


 Salam semua kawan-kawan..
tghari nih best sgt cuci-cuci mata berblogwalking...hihihiihi...terjumpa blog sini...rasa cam best je.jom join..syarat2 nya senang ajok..

sudi2kan la jadi follower tuan tanah ni....takde paksaan..
kalau nak like pages dia pun di alu2kan..
macam biasa... letakkan banner diatas yer...ayu suka sangat bunga ros..
buat tajuk " segmen: bloglist istimewa ayuinsyirah tahun 2013
dah siap...boleh hantar...hehehe....letakkan link entry kawan2 kat ruangan komen dibawah entry tuan tanah yerr...

  Segmen ni sah untuk sebulan hingga 18/10/2013....hehehe....jam 10 malam
  Simple kan..jom kawan2 tambah kenalan..


Hebatnya ayah...


Salam jumaat kawan-kawan semua..
Just nk share apa yang aku lihat pagi td kat bus stand depan rumah aku..tersentuh rasa hati. seorang ayah yang hantar 4 orang anak naik bas g sekolah...umah kat mana aku tak tau..yg aku nampak ayahnya sampai depan umah aku nih dengan motor roda 3 yang bawak ank dia dalam tuh 4 orang. Maha suci Allah...sungguh aku rasa sedih..sampai2 je dia hantar empat-empat anaknya tu sampaila naik bas. bas tuh pergi barula ayahnya beredar dari situ...
Untuk anak-anak itu, aku berharap agar jadilah seorang insan dan anak yang berguna..anak yang tahu membalas jasa kedua orang tuanya...seorang ayah akan berbuat apa sahaja demi untuk masa depan anaknya. tolonglah anak-anaak di luar sana....semoga kita sama-sama menjadi anak yang soleh solehah yang mampu member manafaat untuk kedua orang tua kita...dan semoga Allah mempermudahkan segala urusan seorang ayah yang aku tgk pagi td. amin.....



Thursday, 3 October 2013

Halalfest Mines

Assalamualaikum
wooot wootttt...kitrng sempat g halalfest kat mines td...best sangat...tu pon tk dapt round semua sbb driver tunggu kat bawah..hahaha...mmg niat nk g beli brang cosmoderm ajok...dah seminggu aku dok memusing cari barang nih kat farmasi tp tkdok stok. Alang-alang da jumpa booth cosmoderm harinih aku borong stok 3 bulan punya...hahahha...siap buat skin test lagi....dan daat pusing roda bertuah lagik...huhuhu..tp mmg berbaloi kalu g time cenggini...byk dpt free gift yg sample kecik2 tuh...

sempt gak jenga pearl haya...cari tudung faveretku. Kat sini dapat off 30% either members or not.



tada.....kek la apa lagi..3 bekas 10 hengget..dpt free 1 kotk kek buah lagik.....mmg best..jomla pakat2 g halal fest kt mines...mmg rambang mata..:)


 

 Assalamualaikum semua
Tanggal 23 September lepas ayahandaku telah kembali ke pangkuanNya buat selaama-lamanya..Al Fatihah buat arwah ayahanda kesayanganku...sedih sgt..agak terkilan di hati sbb tak sempat arwah tgk aku grad utk master nih..sejak dari sihat dulu dialah yg sentiasa encourage aku untuk sambung master. Tapi dia tk sempat tgk aku grad...Arwah kena strok lepas 2 bulan aku sambung blaja di Uitm..
Ya Allah, Engkau lebih menyayangi ayahandaku...Engkau tempatknlah arwah di kalangan orang-orang yang beriman dan moga kita bertemu di Jannah..Amin.