Followers

Thursday, 31 January 2013

survey2 kedai jajan






Salam semua.....
Skang tgh servey2 untuk goodies bag bday anakandaku yang sulung nih...3 mac nanti bday nya..ingat nk sediakan goodies bag untuk budak2 tadika husna dalam 100 orang tuh...tp tgh mencari2 kedai mana yang murah..byk sangat kedainya..ada di wangsa maju..ampang..chow kit..tp aku agak tertarik ngan cokit..mesti murah...nnti aku try terjah sana dulu ekkk....pe2 nnti aku post kendian..daaa..

Wednesday, 30 January 2013

sedih


Salam semua..

Korang ada baca metro hari nih? Aku sangat sedih baca cerita nih..anak gajah yg nak kejutkan ibunya yang mati kena racun dengan orang yang tkde perikemanusiaan..anak gajah nih baru 3 bulan..kejutkan maknya untuk menyusu...sedihkan...entahla..semoga Allah melindungi anak gajah yang tidak berdosa ini..amin..

hantaran bertunang

 
hehehe...saja nak share hantaran bertunang untuk adik aku yang akhir.tunaang raya cina nih..tp tk siap lagik nihh..sesaja nk share yg gubahan bunga kat bakul tuh..cantik kan???beli barang dan free gubah di kedai jual alat kawen kat cokit..murah dan sangat berbaloiiiii...
kedai dia kat dalam cokit yang depannya orang jual makanan basah cam ikan, udang...kedainya dalam sket..kena turun tangga..sebelah kedai vivian...sesapa nak carik barang untuk hantaran baik g sana..mmg berbaloi2..hehehe..pomot sket...


proline collagen


SALAM SEMUA............PROLINE COLLAGEN MASIH BOLEH DI DAPATI DI SINI DAN SESIAPA YANG BERMINAT NAK CONSUME PROLINE COLLAGEN DO CONTACT ME...HOKEYYY....



alisa12280@yahoo.com / 013 2241975


hehehe..hadiah bday terawal



Assalamualaikum

hehehe................thanks to my hubby..my fren forever...awal hadia bday daku tahun ini...hehehe...thankss..muahhhh...love u so much.



Cuti2 di Pangkor





Assalamualaikum semua..

last week ada cuti terkepit tuh kitorang g cuti2 malaysia ke Pangkor..hehehe..since dulu nak g PD tp tak jadik sbb en suami tk settle lagik kerja dia, so kali nih kitorang plan g jauh sket..pangkor island..hehehe..booking hotel online jaa...kami menginap di anjungan beach resort n spa kat teluk nipah..sgt2 happening bila malam...kebetulan dapat bilik hujung mghadap pokok2 hutan dan view pool...sangat best.anjungan antara best place untuk menginap di pangkor..kitorang sewa kereta untuk 3 hari for RM 150. hari kedua g pulau..en suami snorkling dan anak2 ku seronok sbb dapat bg makan ikan yang kecik2 kat pantai...nyaman sgt2 sbb kebetulan hari yang kitorang g  cuaca tk berapa nak panas sgt...

percutian yang sangat berbaloi dan best...n for the first time kitorang makan laksa goreng..


sedap cuma kalu mkn byk cepat muak.. pastu kitorang g kilang sate..murah sgt2..sampai kitorang memborong 2 plastik besar..ikan bilis pon fresh..mmg tak rugi kepada kawan2 yang nak bercuti ke pangkor bawak anak jenjalan..hehehe...Pangkor..till we meet again...muahhh 







Wednesday, 23 January 2013

selamat datang 2013


Assalamualaikum 
Dah agak lama tidak menjenguk ke sini..dah bersawang pon..hehehe...penghujung bulan lepas adalah bulan yg sangat2 sibuk..nak kena siapkan thesis 1..design, test, assgmnet..exam budak2 ikb..fuh..sgt2 membuatkan aku penat...bulan januari nih pon dah nak habih bulan baru rasa boleh bernafas balik dengan aman di bumi tuhan ini..

Bulan nih pon agak bz..budak2 baru masuk..dengan sekolah anak..awal bulan 2 depan adik aku yang bongsu nak bertunang..so few things need to settle before 8 feb..hari nih cadang nak g carik kotak untuk letak cheese tart dan few things untuk hantaran..since adik aku yang bongsu, so kitorang yang atas2 nih kena bagi2 tugas untuk majlis nih..hehehe..

Kesihatan ayahanda aku pon agak tidak mengembirakan..aku cuma boleh menadah tangan memohon agar ayahandaku diberikan kesihatan yang baik seperti dulu..Moga tuhan sentiasa melimpah rahmat ke atas ahli keluargaku..

So, aku buka tirai 2013 dengan azam untuk menjadi insan yang lebih baik untuk suamiku, ibubapaku, adik beradiku dan semua insan2 yang berada di sekelilingku...amin..