Followers

Monday, 30 September 2013

Prinzpark Hotel KT

Assalamualaikum
Throwback cuti 16 September baru2 nih...kami ke terengganu..dari Jerantut ke Kuala Terengganu hari senin sbb selasa my hubby ada miting di sana..kami dok do prinzpark...hotel baru..everything looks new n nice..hehehhe...sangat2 luas n highly recommended!!!
3 hari 2 malam kami kat sini...2 malam jugakla g melantak ikan bakar ngan sotong celop tepong...mmg terbaik!!!!!

depan prinzpark ada sports centre...nak swimming leh, main badminton leh...main bowling pon leh..hehehe...malam tuh pas makan kami g main bowling sat..tutup kol 12 tgh malam..hehehe...
Those yang nak g bercuti di KT, sy cadangkan Prinzpark Hotel ni...for family room macam kat atas hanya 180/night...amat2 berbaloi...boleh main kejar2 lagik dalam bilik...hahaha...ok..till we meet again..daaaa.. 


Tuesday, 17 September 2013

im back!!!

Assalamualaikum
I'm back everybody!!!!!!!!Dah lama rasanya tinggalkn blog ni bersawang...rindu nk menulis lg..Alhamdulillah aku dah habis blja...suka hati sgt2. tenang dan aman rasanya. wlpon rasa agak kecewa sbb terpaksa tolak offer phd dari uitm. too soon i think n im not prepare for that yet...insha Allah kalau ada rezeki mungkin next year aku proceed...hukhukhuk...for the time being aku nk concentrate pd famili dulu sambil intai2 peluang kerja lain...hihi..daaaa